Fehér Tulipán Natúrkozmetikumok

Facebook vélemények

"A lila fürdőbombát próbáltam. Levendula illatával kellemesen ellazít, betölti a teret is. Bőrömet kíméletesen tisztítja, és hidratálja. Nem szükséges testápoló sem utána. Csak ajánlani tudom. :)"

"Lassan egy éves használat után láthatólag sokat javított az eddig nagyon száraz és piros arcbőrömön."

"Még Karácsonyi ajándéknak vettem egy fürdőbombát és nem bírtam ki - aznap este ki is próbáltam a párommal! Nagyon selymes és puha és nem utolsó sorban nagyon jó illata lett a bőrünknek tőle!"

Ingyenes a QR-kód?

Igen. Ennek a technológiának a használata nem kerül semmibe a felhasználóknak. Biztosan vannak fizetős QR-kód leolvasó szoftverek is, de számtalan ingyenes megoldás közül lehet válogatni.

Hogyen lehet feltelepíteni az olvasót a készülékre?

Az alkalmazáskereső szolgáltatásban (Play Áruház, App Store) be kell írni, hogy "QR olvasó" vagy "QR reader" és biztosan ki fog dobni több ingyenes ajánlatot is. Ezeket néhány perc alatt telepíteni lehet és a készülék máris készen fog állni a QR-kódok leolvasására.

Hogyan lehet a telefonnal leolvasni az ilyen kódokat?

Egyszerűen csak el kell indítani a feltelepített alkalmazást és a készülék kamerájával becélozni a QR-kódot, mintha le akarnánk fényképezni. A legtöbb esetben megjelenik a képernyőn egy keret, amin belül kell tartani a QR ábrát. Ha elég éles a kép, akkor pár másodpercen belül az alkalmazás kiírja, hogy melyik honlapra lehet átnavigálni, amit a felhasználó egy koppintással el is tud fogadni.

© 2019 fehertulipan.hu | Adatvédelem