Fehér Tulipán Natúrkozmetikumok

Facebook vélemények

"A lila fürdőbombát próbáltam. Levendula illatával kellemesen ellazít, betölti a teret is. Bőrömet kíméletesen tisztítja, és hidratálja. Nem szükséges testápoló sem utána. Csak ajánlani tudom. :)"

"Lassan egy éves használat után láthatólag sokat javított az eddig nagyon száraz és piros arcbőrömön."

"Még Karácsonyi ajándéknak vettem egy fürdőbombát és nem bírtam ki - aznap este ki is próbáltam a párommal! Nagyon selymes és puha és nem utolsó sorban nagyon jó illata lett a bőrünknek tőle!"

Kecsketejes, kézműves szappanok

Jelenleg kétféle szappan alapreceptünk van, amin belül van többféle verzió a bőrtípustól és a felhasználástól függően.

Kecsketejes szappanok készítésekor az elsődleges szempont az volt, hogy a lehető legkíméletesebben bőrtisztító receptet alkossuk meg, amiből utána a különféle bőrtípusoknak megfelelő verziókat tudjunk kikísérletezni. Az olajokból a lehető legjobb minőségűt választottuk az adott árkategóriában, de figyelembe vettük azt is, hogy a késztermék tényleg bárki számára megfizethető legyen.

Bár párszáz forinttal többe kerül, mint egy hasonló tömegű ipari szappan, de a visszatérő vásárlóink véleménye az, hogy ez a kis különbség bőven megéri - hiszen a szappan kellően tartós. Akár 250 kézmosásra is elég egy 90 g-os, de a legtöbben fürdéshez is ezt használják. Sokkal jobb minőséget kapnak cserébe, miközben havonta az árkülönbség 1-2 kávé ára személyenként. Spórolni annyi mindenen lehet, nem az egészségünkön érdemes!

Prémium Szappancsalád tagjai nem tartalmaznak pálmaolajat, helyette viszont olyan értékes növényi olajokat tettünk bele, amik még kíméletesebben tisztítanak és segítik a bőr természetes rugalmasságát megőrizni. A pálmaolaj a bőrápolásban hasznos, de környezetvédelmi szempontból aggályos alapanyag. Habár az őserdők pusztulását nem a pálmacserje okozza, hanem az emberi kapzsiság - mégis a pálmaolaj került a célkeresztbe.

Ezek a Prémium szappanok kizárólag prémium minőségű olajokból készültek, továbbá a gyógynövények nem csak őrlemény formában kerültek bele, hanem több hónapig érlelődtek az extra szűz olívaolajban. Ezek a macerátumok sokkal több hatóanyagot tartalmaznak, mint egy gyógytea - így a belőlük készült krémek és szappanok is sokkal hatékonyabbak.

© 2019 fehertulipan.hu | Adatvédelem