Fehér Tulipán Natúrkozmetikumok

Facebook vélemények

"A lila fürdőbombát próbáltam. Levendula illatával kellemesen ellazít, betölti a teret is. Bőrömet kíméletesen tisztítja, és hidratálja. Nem szükséges testápoló sem utána. Csak ajánlani tudom. :)"

"Lassan egy éves használat után láthatólag sokat javított az eddig nagyon száraz és piros arcbőrömön."

"Még Karácsonyi ajándéknak vettem egy fürdőbombát és nem bírtam ki - aznap este ki is próbáltam a párommal! Nagyon selymes és puha és nem utolsó sorban nagyon jó illata lett a bőrünknek tőle!"

Fürdőgolyó / Fürdőbomba

A fürdőgolyó vagy fürdőbomba egy stresszoldó, aromaterápiás jellegű testápoló készítmény, amit egy kád meleg vízben ajánlott feloldani. Miközben a fürdőgolyó elpezseg a vízben, felszabadulnak az illatanyagok és beterítik az egész helyiséget. Egyszerre kényeztetik a testet és a lelket. :)

A Fehér Tulipán Prémium Fürdőgolyók háromféle prémium minőségű finomítatlan növényi olajat tartalmaznak, amik eloszlanak a víz felszínén és a bőrhöz tapadva ápolják azt.

  • sheavaj
  • kókuszvaj
  • szőlőmagolaj

A fürdőbombáink illatanyaga 100%-os illóolaj vagy antiallergén illatolaj, ami még a gyerekek számára is biztonságos. Az illóolajok a bőrön át felszívódva fejtik ki jótékony hatásukat, míg antiallergén illatkeverékek az ellazulásban, a stresszoldásban segítenek.

A fürdőgolyók további összetevője az Epsom só, amit sokan Keserűsó néven ismernek. Ez gyakorlatilag a fürdősók egyik közkedvelt alapanyaga, mert képest bőrön át felszívódni. Pótolja a szervezet magnézium-szükségletét, illetve stresszoldó hatású.

A fürdőgolyóban található étkezési minőségű szódabikarbóna és citromsav a vízben feloldódik, az aprószemcsés kukoricakeményítő pedig a vízben eloszlik fürdés közben. A Fehér Tulipán Fürdőgolyók nem tömítik el a lefolyót, mert nem tartalmaznak nagyobb méretű növényi részeket!

Jó tudni: Más gyártók olcsó, kínai orgazna tasakokban árulják a terméküket, de az egyrészt környezetszennyező, másrészt nem lehet tudni, hogy a meleg víz milyen anyagokat old ki a műanyagból vagy a festékből.

Jelenleg 6 különböző fürdőgolyó érhető el folyamatosan:

© 2019 fehertulipan.hu | Adatvédelem